Loading...

Fjällräven: Váš průvodce na toulkách přírodou

Tipy a novinky

Před více než 50 lety, přesně v roce 1960, Ake Nordin založil společnost jménem Fjällräven. Od té doby jsme vyvíjeli outdoorové vybavení s cílem zpřístupnit přírodu širší veřejnosti. Z malého švédského sklepa jsme se postupně rozšířili do všech koutů světa.

Díky dlouhodobým zkušenostem s pobytem venku si troufáme říci, že víme, co je třeba k výrobě odolných a funkčních materiálů. To je základem vývoje našich výrobků: znalost skutečné potřeby a výrobku samotného. Jsme pyšní na to, že žádný materiál nenavrhujeme nebo nevybíráme pouze na základě trendu nebo designu.

Soutěžte o dva skvělé batohy značky Fjällräven!

Kvalitní materiál: Hlavní deviza produktů Fjällräven
Jakmile máme pro určitý výrobek vybraný materiál, klademe velký důraz na zkoušky v terénu a hledáme správnou kombinaci materiálů pro daný účel. Zkoušíme, zkoušíme a ještě jednou zkoušíme.

Tyto testy zajišťují, že má materiál ty správné funkce, navíc je odolný a dlouho vydrží. Často se setkáte s tím, že se výrobky společnosti Fjällräven předávají z generace na generaci či se použité prodávají dál. A na to jsme pyšní. Když se naše výrobky dále prodávají, vůbec se tak nezatěžuje životní prostředí - na rozdíl od koupě nového výrobku. Nebylo nutno vyrobit žádný materiál, nepoužily se žádné chemikálie a není třeba nic přepravovat. Není proto překvapením, že se soustřeďujeme na materiály, které se vyznačují dlouhou životností.

Jakožto lidé zabývající se pobytem v přírodě samozřejmě víme, že naše materiály by se měly vyrábět tak, aby docházelo k co nejmenší zátěži pro zvířata a životní prostředí. To nám předepisují předpisy pro kvalitně trávený čas - Quality Time.

Náš Tip: Detailní informace a specifikace jednotlivých materiálů se dozvíte na stránkách www.fjallraven-shop.cz.

Fjällräven: Váš průvodce na toulkách přírodou
Abychom vám výběr správného vybavení co nejvíce usnadnili, shromáždili jsme všechny informace o různých kategoriích našich výrobků na jedno místo. Najdete zde různé rady a návody – od tipů pro správný výběr kalhot až po rady, jak si vybrat ideální stan či batoh.

Rozdíl mezi outdoorovými a jinými zážitky je v míře splynutí s přírodou. Čím více jste vydáni na milost a nemilost vrtochům přírodních živlů, tím důležitější jsou vaše znalosti a vybavení. Jde nejen o pohodlí, ale mnohdy i o život. Proto jsme pro Vás připravili Průvodce outdoorovými aktivitami, abyste byli vždy připraveni na sto procent.

O kvalitě se můžete přesvědčit sami: Navštivte nás!
Abyste se mohli o kvalitě našich výrobků sami přesvědčit, otevřeli jsme pro Vás v České republice již dva značkové obchody Fjällräven. V naší prodejně naleznete funkční a technické oblečení pro pobyt v přírodě, turistiku, ale i pohodlné a kvalitní oděvy pro každodenní nošení. Dále nabízíme velice kvalitní, ručně šitou, německou obuv Hanwag a doplňky značek Primus a Brunton, které Vám výrazně zpříjemní pobyt v přírodě. Vybrat si můžete ze široké škály výrobků, bez kterých se správný turista a milovník přírody neobejde.

Ze všeho outdoorového vybavení uloženého ve skříni obvykle vyvolává nejvíce vzpomínek oblečení. Ošoupaná kolena na deset let starých kalhotách či obnošené knoflíky na starých bundách jsou svědky dobrodružství na turistických stezkách, v horách a hluboko v lese. Čím lepší turistické oblečení, tím déle vydrží - a tím více příběhů nám může vyprávět. V souladu s touto myšlenkou jsou navrhovány naše výrobky tak, aby byly funkční a použité materiály dlouho vydržely.

Více informací na www.fjallraven-shop.cz

Prodejny Fjällräven:
Fjallraven shop Centrum Černý Most

Chlumecká 765/6, 198 19 Praha 9, tel. +420 777 731 797
Otevírací doba: po-ne 9:00-21:00 hod.

Fjallraven shop Olympia Centrum Brno
U Dálnice 777, 664 42 Modřice, tel. +420 777 731 331
Otevírací doba: po-pá 10:00-21:00 hod., so-ne 9:00-21:00 hod.

Poslední aktualizace: 29.11.2014
Fjällräven: Váš průvodce na toulkách přírodou na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu