Loading...

Dovolená v Lázních Poděbrady, proč ne?

Tipy a novinky

Přijeďte na víkend nebo na týden a užijte si svoji dovolenou v Lázních Poděbrady. U nás lázně neznamenají jenom relaxační procedury. Z našich pobytových balíčků si určitě vyberete, ať už máte v plánu sportovat nebo odpočívat. Ubytujte se v našich top hotelech Libenský nebo Zámeček a využijte poděbradského okolí, které nabízí mnoho možností, jak strávit volný čas.

Pokud máte chuť být více aktivní a zasportovat si, udělejte si výlet na kole nebo na in-line bruslích. Vyzkoušejte upravenou cyklostezku z Nymburka do Poděbrad, která vede podél Labe a je dlouhá asi 9 km. V rámci aktivního pobytového balíčku na Hotelu Zámeček mají hosté volně k dispozici kola i trekingové hole. V letních horkých dnech se přijďte schladit k Jezeru Poděbrady. Koupaliště je vzdálené od centra města asi 5 minut a nachází se na levém břehu Labe.

Po sportu si můžete odpočinout na masáži nebo koupeli v naší unikátní uhličité vodě „Poděbradce“. Projděte si historické centrum Poděbrad a lázeňskou kolonádu, můžete zajít do některé z restaurací a kaváren a užívat si výhled na Lázeňský park. A pokud budete mít chuť na sladké, tak se stavte v cukrárně, doporučujeme kavárnu Viola, kde si můžete pochutnat na domácích zákuscích a koktejlech. Pokud chcete zažít pravou lázeňskou atmosféru ve stylovém prostředí, zajděte do Modrého salonku v Hotelu Zámeček.

Netradičním výletem pro děti i dospělé je vyhlídková plavba na lodi Král Jiří. Kochejte se výhledy na Polabskou nížinu. Loď vyjíždí směry na soutok Labe s Cidlinou a do Nymburka.

Na závěr máme tip na výlet pro děti, které nejvíce ocení projížďku vyhlídkovým vláčkem podél řeky Labe. Cesta v přírodě trvá zhruba hodinu.

V Poděbradech se rozhodně nudit nebudete!

Více informací zde.

Poslední aktualizace: 14.6.2016
Dovolená v Lázních Poděbrady, proč ne? na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu