Loading...

Divoký západ USA s Petrem Novotným

Tipy a novinky

DIVOKÝ ZÁPAD USA

S PETREM NOVOTNÝM

(Ve spolupráci s CK America Tours)

LOS ANGELES, SAN DIEGO, GRAND CANYON, MONUMENT VALLEY, LAS VEGAS, DEATH VALLEY, ZION, YOSEMITE, SAN FRANCISKO…

Termín: 8.4. – 21.4. 2013

Celkem 14 dní

Cena: 69.000 Kč

V ceně jsou zahrnuty letenky, kompletní pojištění, ubytování v hotelech *** ve dvoulůžkových pokojích, kontinentální snídaně, komplexní pojištění, zákonné pojištění CK proti úpadku, Doprava autobusem s klimatizací, služby průvodce, všechny vstupy a výlety. Navíc je možno si přiobjednat za příplatek další akce a výlety, upozorňujeme na ně v textu a později pošleme jejich přesný seznam i cenami.

1. den

Odlet z Prahy 8,25, přílet do Londýna 9,35.

Odlet z Londýna 12,00, přílet do Los Angeles 15,05

Ubytování, možná i večeře ve skvělém čínském bufetu (není v ceně zájezdu) a možná ještě stihneme vyjet na slavnou Griffith Observatory, odkud je skvostný výhled na celé město.

2. den

Většinu dne strávíme v zábavném parku filmových studií Universal– jedné z největších atrakcí Hollywoodu, kde se nebudete nudit ani minutu. Nedá se to popsat, dokonalá zábava na mnoho hodin!

Přesto ráno a večer stihneme ještě prohlídku města a okolí – Hollywood, Beverly Hills, Rodeo Drive, Sunset a Hollywood Boulevard a Santa Monica Beach.

A pro ctitele CIRQUE DU SOLEIL nabízíme v současné době jejich nejskvělejší show, které je věnováno dějinám filmu – IRIS. (Není v ceně zájezdu.) Ukázka z představení zde: http://www.cirquedusoleil.com/en/shows/iris/media/official-video.aspx

3. den

Časně odjezd do San Diega. Orientační prohlídka centra města a ostrova Coronado. Navštívíme hotel Del Coronado, tam se točil slavný film Někdo to rád horké.

Pak si prohlédneme letadlovou lodi USS Midway, která po vyřazení z aktivní služby kotví v San Diegu.

A pojedeme podél pohraničních hor s Mexikem do Yumy, která leží na řece Colorado za hranicí Arizony.

4. den

Máte-li slabost na kaktusy Saguaro, tak dnes si je užijete. Krajina, kterou budeme projíždět, Vám jich nabídne stovky. Odpoledne navštívíme slavná Tucsonská filmová studia, kde se mimo jiné natáčel slavný western Sedm statečných. Nocleh v Tucsonu.

5. den

Nejprve se podíváme na Goldfield Ghostown – opuštěné zlatokopecké město, které se stalo turistickou atrakcí. Pak návštěva Tortilla Flat – to je nejmenší osada na Apache Trail, zasazená v překrásné pouštní krajině, kde budeme obdivovat různé druhy kaktusů. Cestou se ještě zastavíme v městečku Sedona, obklopené červenými skalami. Příjezd do Flagstaffu, kde před usnutím jistě stihneme návštěvu nejslavnějšího country baru na Route 66 – Museum club.

6. den

Navštívíme jednu z nejznámějších turistických atrakcí USA – Grand Canyon. Budeme mít úchvatný výlet, shlédneme v kině IMAX nádherný film a kdo bude mít zájem, bude mít dost času absolvovat letadlem či helikoptérou nad Grand Canyonem (Není v ceně zájezdu.) Odpoledne se přesuneme do Page.

7. den

Časně ráno nabízíme jedinečný zážitek – proletět se nad jezerem Lake Powell. A pak si prohlédneme Monument Valley. A kdo bude chtít, může se Monument Valley projet s indiánskými průvodci v jeepech (není v ceně zájezdu). V podvečer procházka ke světoznámému meandru řeky Colorado – Horseshoe Bend.

8. den

Dopoledne malá zastávka u skořepinové přehrady Glen Dam. Prohlídka národního parku Zion.

V podvečer příjezd do Las Vegas, po orientační prohlídce města se můžete věnovat procházce po úchvatných objektech…. Hrát v kasinech nemusíte, i tak nebudete vědět, kam dřív skočit. Nocleh v Las Vegas ve slavném hotelu Stratosfere.

9. den

Celodenní volno v Las Vegas. Můžete na vlastní pěst poznávat atrakce města, či relaxovat u hotelového bazénu Protože však „to pravé ořechové“ poskytuje teprve noční rozzářené město, nabízíme Vám v tento den fakultativní výlet k nejvyšší přehradní hrázi světa Hoover Dam na řece Colorado, jezeru Lake Mead (dle počasí koupání) a do státního parku Valley of Fire, geologického skvostu plného hýřivých barev hornin s převažující rudou barvou, zkamenělých kmenů rostlin a indiánských petroglyfů. (Není v ceně zájezdu)

Po návratu asi ještě stihneme návštěvu Downtownu.

Kdo bude chtít, nadělí si neopakovatelný zážitek - let helikoptérou nad rozzářeným nočním Las Vegas. (Není v ceně zájezdu)

A vřele doporučujeme návštěvu „největší události v dějinách šoubyznysu“ - vodní show La Réve. Nikdy v životě jste v oblasti zábavy neviděli něco tak úžasného! Ukázka z představení LE REVE zde: http://www.vegas.com/video/shows/lereve/large_index.


10. den

Časně odjezd do národního parku Death Valley. Průjezd nejnižším a nejteplejším místem západní polokoule Vás přesvědčí, že tato pouštní oblast není mrtvou pustinou, ale má svoje kouzlo a zajímavou historii. V podvečer příjezd do města Fresno v Kalifornii.

11. den

Prohlídka národního parku Yosemite, navštívíme vyhlídky na vodopády v Yosemite Valley, uvidíte nejvyšší žulovou stěnu v USA El Capitan i obří Sequoiu Grizzly Giant. Odpoledne odjezd směr San Francisco.

12. den

Okružní jízda městem, zahrnující největší atrakce a jedinečné vyhlídky na město Golden Gate, Twin Peaks, China Town, Coit Tower, Lombard Street…,

Projížďka lodí po zálivu pod slavný Golden Gate a kolem ostrova Alcatraz.

Do pozdních večerních hodin pak budete mít volno k prohlídce Fisherman’s Wharf – nejživějšího turistického místa San Francisca.

13. den

Poslední nákupy suvenýrů. Kdo chce, může se proletět helikoptérou nad San Franciscem (není v ceně zájezdu). Odpoledne transfer na letiště a odlet do Londýna 18,55.

14. den

Přílet do Londýna 13,00, odlet z Londýna 15,50, Přílet do Prahy 18,50.

VÍCE INFORMACÍ (+ přihlášku) NAJDETE ZDE: http://cestovka.firma6p.cz

Pište na cestovka@firma6p.cz

Volejte 602 870 665

TĚŠÍM SE NA VÁS!
PETR NOVOTNÝ

Chcete si vyrazit s cestovní kanceláří 6P do LAS VEGAS, PO STOPÁCH STARÝCH KELTŮ do IRSKA, na DIVOKÝ ZÁPAD USA, do NASHVILLU, do MONGOLSKA či THAJSKA nebo za slevami do NEW YORKU? Hned teď se podívejte sem: http://cestovka.firma6p.cz

Cestovka 6P je na Facebooku. Tady: http://www.facebook.com/Cestovka.6P

Navštivte STRÁNKY FIRMY 6P, největší české umělecké agentury! http://www.firma6p.cz

Taky se můžete kouknout na stránky PETRA NOVOTNÉHO. http://www.petr-novotny.cz

Petr je taky na Facebooku: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001440859214

Poslední aktualizace: 10.9.2012
Divoký západ USA s Petrem Novotným na mapě
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu