Loading...

City Cross Walk - projdi Prahou, přesto přírodou!

Tipy a novinky

Už tuto neděli 16. října se v Praze uskuteční již 3. ročník běžeckého závodu City Cross Run Prague. Pro letošní rok si však organizátoři připravili novinku, která potěší nejednoho turistu. V rámci akce se totiž mohou zúčastnit City Cross Walku - pochodu, při kterém si, ještě před samotnými běžci, projdou část trasy závodu jako chodci.

Zúčastnit se může každý. Stačí v neděli dorazit mezi 9:30 a 10:30 hodinou do Stromovky (přesné místo startu zde) a zaregistrovat se. Při registraci obdrží každý účastník mapku trasy. Na mapce bude vyznačeno několik políček – kontrolních stanovišť na trase. Na každém z těchto stanovišť bude na trase umístěno razítko, které si každý účastník orazí do mapy do příslušného políčka. Poslední razítko získá v cíli.

A kudy že se půjde? Trasa účastníky provede Stromovkou, přes Císařský ostrov do Botanické zahrady hl. m. Prahy, kterou projdou od zdola až nahoru (vstup je v ceně startovného). Uvidí tak například vinici sv. Kláry nebo Japonskou a Ornamentální zahradu. Dál pak City Cross Walk pokračuje Podhořím, Bohnickým údolím a končí v areálu Psychiatrické nemocnice Bohnice. Tady už budou připraveny stánky s občerstvením, kde můžete načerpat ztracenou energii a podpořit běžce, kteří sem budou průběžně dobíhat.

Tak neváhejte a projděte si v neděli podzimem zbarvenou Prahu!

Základní informace:

● Start a registrace: v neděli 16.10. od 9:30 do 10:30 hodin ve Stromovce (předávka štafety City Cross Run)

● Cíl: Areál Psychiatrické nemocnice Bohnice – stánek výdeje triček (bude označeno)

● Délka trasy: 9 km

● Startovné: 50 Kč

● Každý účastník na startu obdrží:

○ mapku trasy

○ krokoměr

Poslední aktualizace: 12.10.2016
City Cross Walk - projdi Prahou, přesto přírodou! na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu