Loading...

CHORVATSKEM NA LODI A NA KOLE NEBO RELAX – TIP NA LETNÍ DOVOLENOU 2016

Tipy a novinky

Kombinace plavby lodí a cyklovýletů po vnitrozemí malebných dalmatských ostrovů je tím nejlepším řešením pro Vaši příští dovolenou.

Sezóna letních dovolených nedávno skončila, ale my pro Vás již teď máme tip na nezapomenutelný zážitek v příštím roce. Prožijte aktivně dovolenou a poznejte každý den něco nového - plavte se s námi po Jadranu na luxusní lodi ALOHA. Jakmile nasednete do autobusu, Vaše dovolená začíná. Řidiči naloží Vaše kola bezpečně do vleku. Cestou autobusem i během celého pobytu na lodi Vám bude k dispozici zkušený delegát AGM TRAVEL. Na lodi se o Vás postará příjemná chorvatská posádka, která pro Vás bude každý den připravovat místní speciality (stravování formou rozšířené polopenze – min. 3x týdně ryby). Na lodi je široký výběr nealko/alko nápojů vč. točeného piva Karlovačko.

Každé ráno Vám budou představeny možné trasy vč. TV projekce a předány vlastní barevné mapy, které jsou každoročně aktualizovány o najeté kilometry, převýšení a místa občerstvení. Máte na vybranou, zda pojedete na kole (jaký povrch a kolik kilometrů), nebo jestli zůstanete na lodi a budete se kochat pohledy na pobřeží ostrovů, procházet si přístavy, koupat se a relaxovat. Loď během dne obeplouvá ostrovy, po cestě nabírá „odpadlíky“ z kola a večer zakotví v klidném přístavu, kde se přenocuje. Přístavy nabízejí desítky příležitostí pro rozptýlení a zábavu. Můžete posedět v typické dalmatské konobě, kde Vám nabídnou kvalitní červené (Dingač, Plavac, Merlot, Kaštelet, Postup) či bílé víno (Malvazija, Pošip, Vugava), jiný alkohol (Prošek, Rakije) nebo dobré pivo (Ožujsko, Karlovačko). K vínu se skvěle hodíovčí sýr a pršut. Pokud by Vám večeře na lodi nestačila (stává se zřídka, večeře má 3 chody), doporučujeme ochutnat např. pljeskavici na grilu, chobotnici pod pekom (tj. typický dalmatský způsob přípravy chobotnice, která se peče se směsí zeleniny a je přiklopená železným poklopem zahrnutým uhlíky) anebo obdobu české svíčkové - pašticadu s noky.

Poslední den dovolené můžete strávit raftingem v kaňonu řeky Cetiny, pěším výstupem na pevnost či individuální procházku/projížďkou městečka Omiš a přilehlého okolí.

Na výběr je několik tras plaveb od severu po jih Dalmácie. Každá z tras je něčím zajímavá. Můžete se s námi vydat po stopách Vinnetoua či do jeskyně, kde se schovával Josip Broz Tito v průběhu II. světové války. Příklad základní trasy - ostrovy Brač, Hvar, Vis, Biševo a Šolta.

Parametry lodi ALOHA – kat. A, kajuty hotelového typu, manželské postele nebo postele do L, každá kajuta má vlastní příslušenství a klimatizaci, lodní salón a bar s točeným pivem, LCD TV, SAT, Hi-Fi rádio, CD, přední slunná paluba s lehátky 120 m2, zadní paluba krytá proti větru a dešti, free WiFi, novinka - paddle board, kapacita 32 os.

Mimo lodi Aloha naše flotila obsahuje i další lodě – loď Tajna Mora (kat. A, velké luxusní kajuty vč. klimatizace, toalety a sprchy na kajutách, kapacita 18 os.), loď Adonis (kat. A, kajuty vč. příslušenství, klimatizaci pouze v podpalubí, kapacita 30 os.) a loď Vruja (kat. B, celodřevěná loď, společné příslušenství, centrální klimatizace, kapacita 22 os.).

K dispozici jsou termíny od dubna do října. AGM TRAVEL má již 16 let zkušeností s organizováním aktivní dovolené na lodi a na kole v Chorvatsku.

Na lodi je spokojen jak biker, tak příležitostný cyklista, pěšák, vegetarian i gastroturista! Nenechte si ujít tuto příležitost, jak během pár dnů poznat krásy dalmatských ostrovů.

Poslední aktualizace: 20.11.2015
CHORVATSKEM NA LODI A NA KOLE NEBO RELAX – TIP NA LETNÍ DOVOLENOU 2016 na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu