Loading...

Centrum Walzel - fabrika na zážitky

Tipy a novinky

Patříte k milovníkům nevšedních zážitků, skvělého jídla, relaxace, či aktivního odpočinku? Pak je pro vás Centrum Walzel to pravé!

Centru, které naleznete v Meziměstí u Broumova, se ne nadarmo říká „fabrika na zážitky“, můžete zde navštívit: restauraci Švejk, solnou jeskyni, tři druhy střelnice, lezeckou stěnu, boulderingovou stěnu, fitness, cvičební sál, bowling bar s kulečníkem, fotbálkem a šipkami, víceúčelový sál, laserovou střelnici, Coop DISKONT, vinotéku, školící místnost salon Walzel, který je vhodný taktéž pro svatby, narozeniny a jiné akce. V letních měsících Vám k odpočinku a relaxaci poslouží zahrada s dětským koutkem. Můžete si tak užít vše pod jednou střechou a hlavně za každého počasí!

Centrum Walzel se rovněž skvěle hodí k uspořádání firemních večírků, team-buildingu, svatby, oslavy narozenin a je místem, které vám poskytne gastronomické zážitky každý den kousek od vás.

Střelnice

Volnočasové centrum Walzel se může pochlubit jedním z nejmodernějších komplexů střelnic v prostoru střední Evropy. Střílet zde může opravdu každý i bez zbrojního průkazu. Vyzkoušíte si střelbu z krátkých i dlouhých zbraní a také použití speciálního výcvikového projekčního systému Hitcom, který byl vyvinut pro výcvik německých ozbrojených složek. Jedná se o reálný trénink sebeobrany proti aktivnímu střelci.

  • Pod vedením zkušených instruktorů zde může střílet z opravdových zbraní každý. Nepotřebujete zbrojní průkaz ani nic jiného. Vše vám zapůjčí
  • Na 25m střelnici si vyzkoušíte střelbu z krátkých zbraní na různé terče
  • Na 50m střelnici se můžete vyzkoušet práci odstřelovače

Podívejte se na video ze střelnice.

Lukostřelba

Střelba z luku je perfektní pro vaše odreagování a rozhodně na ni jen tak nezapomenete. Čeká na vás soukromá lekce s instruktorem, při které budete mít možnost si vyzkoušet využití posledních modelů luků. Při lukostřelbě budete potřebovat sílu, trpělivost a hlavně soustředění. Robinem Hoodem se může stát opravdu každý. Lukostřelba patří k velmi elegantním sportům, které vám nabídnou nevšední sportovní zážitek z technicky dobře provedeného výstřelu a vzrušující a uspokojivý pocit z přesného zásahu. Lukostřelba je vhodná pro muže, ženy a děti od 10 let.

Restaurace Švejk

Za gastronomickými zážitky láká vyhlášená restaurace Švejk. Nabídka jídel je opravdu široká a uspokojí i ty největší gurmány. Přijďte si užít atmosféru rakousko-uherské monarchie. Zařízení i výzdoba celé restaurace plně odpovídá svému názvu – obrázky ve švejkovském duchu a nesmrtelné Švejkovy hlášky najdete na každém kroku. Co byste měli vědět:

  • pivo, zde teče speciální chlazenou cestou, takže ho nečeká žádný tepelný šok - těšit se můžete na pivo Plzeňské, Velkopopovického Kozla, místní pivo OPAT ale i na nealkoholickou variantu tohoto nápoje;
  • restaurace je specialista na staročeskou kuchyni a každé servírované jídlo je vyrobeno z nejčerstvějších surovin;
  • pochutnat si můžete na 4 druzích vlastnoručně vyrobených knedlíků a vynikajícím zelí;
  • vinotéka je plná dobrých vín od jakostních po výběr z hroznů za velmi příjemné ceny;
  • v létě je otevřena zahrádka u řeky s dětským hřištěm;
  • mimo jídelní lístek pro vás připravují i speciální 14ti denní nabídky dle sezony (saláty, italské speciality, steaky….) aktuální nabídku naleznete vždy na stránkách www.walzel.cz;
  • kapacita restaurace je 90 hostů., samozřejmostí je možnost pořádání firemních a soukromých akcí.

Salón Walzel

V salónu Walzel budete moct zažít staré časy první republiky. Pro celý salón byly využity vysoce kvalitní materiály – stěny a podlahy jsou obloženy dřevem. Pohodlně usadit se můžete do křesílek TON. Součástí salónu je i vyvýšené podium, které vám poskytne skvělý prostor k tanci. Salón lze bez problémů přizpůsobit jakékoli akci - narozeniny, svatby, firemní akce a školení. Prostor je nekuřácký a má kapacitu cca 90 osob. Je možné zajistit veškeré cateringové služby.

Bowling bar

Bowling bar vám může nabídnout nejmodernější bowlingovou dráhu! Centrum Walzel vám přináší 4 dráhy QubicaAMF, které jsou strojově mazané. Díky tomu je bowlingová herna vždy v perfektním stavu a připravená na vaši hru. Každou z drah může využít až osm hráčů, myslelo se i na nejmenší – těm hru usnadňuje vysunutí ochranných mantinelů, takže jejich dobře mířená střela vždy doputuje až do toho správného cíle – ke kuželkám. Hraje zkrátka celá rodina.

U bowlingového baru navíc zažijete i další zábavu - laserovou střelnici, kde můžete střílet kachny, prasata, kovboje, terče, plechovky a další různé hry. Součástí baru jsou šipky a jukebox.

Bowling Walzel má kapacitu 50 osob a je vhodným místem k pořádání večeru s partou přátel či s kolegy z práce. Součástí je bar s širokou nabídkou alkoholických a nealkoholických nápojů, těšit se můžete i na něco k zakousnutí a v případě zájmu je možné uspořádat i raut, či využít služby přilehlé restaurace Švejk.

Lezecká stěna

Lezeckou stěnu v Centru Walzel oceníte nejen při nepřízni počasí, ale také pro trénink vašeho lezeckého umění. Stěna je vysoká 13 metrů a na její vrchol se můžete dostat několika cestami s různou obtížností. Stěnu připravila firma TR-Walls, která patří mezi špičku v oboru. Všechny cesty postavil známý stavěč cest Viktor Pařízek. Jeho cesty můžete nalézt v LC SmíchOFF, Big-Wall, ale také v zahraničí (Polsko, Německo). Má postaveno mnoho závodních cest v rámci Českých Pohárů a MČR. Připravil pro Vás opravdu lahůdky a máte se na co těšit. Nejtěžší cestou je 9+. Pokud s lezením začínáte, je dobré zjistit si alespoň den předem instruktora, který vám pomůže se vším potřebným.

Součástí lezecké stěny je i velmi vyspělá boulderingová stěna, 12 metrová slackline a za jednotné vstupné můžete navštívit také fitness vybavené nejmodernějšími posilovacími stroji s cardio zónou a cvičebním sálem s TRX pásy.

Laserová střelnice

Laserový střelecký trenažer je zábavou pro celou rodinu! Nejnovější a nejmodernější střelnice vám zprostředkuje radost ze střelby v bezpečném a pohodlném prostředí. S realistickými zbraněmi zde střílíte na hry promítající se na velkou projekční plochu. Použitím moderní elektroniky, laserové a počítačové technologie je dosaženo reálného požitku ze střelby. Přijďte a vyzkoušejte sami. Střelnice je součástí bowling baru.

Solná jeskyně

Pociťte sílu soli z Mrtvého moře s výrazně preventivními, léčebnými, regeneračními a relaxačními účinky. Jeskyně je vybudována ze soli z Mrtvého moře, z mineralizovanéjodové soli z Klodawy a z Himalájských solných krystalů.

Na vytvoření jeskyně bylo použito 5 tun soli. Obrovská léčivá síla soli při 50 minutové terapii vdechování mikroelementů, obsahujících minerály a stopové prvky, které jsou nezbytné pro správnou činnost lidského organismu, vydá dle odborníků jako za dva až tři dny strávené u moře. Pobyt v jeskyni má velmi kladný vliv na psychiku a celkovou kondici dětí i dospělých.

Colorterapie v solné jeskyni

V průběhu kůry dochází v jeskyni ke změnám barvy – což je metoda alternativní léčby s využitím barev. Osvětlování vhodnými barvami se dá využít při různých lidských potížích.

Víceúčelový sál

Víceúčelový sál poskytuje prostor pro pořádání různých společenských akcí. Součástí sálu je i osmimetrový bar, jenž má v nabídce několik druhů točených piv i dalších alkoholických i nealkoholických nápojů. V tomto sále jsou pravidelně pořádány společenské a kulturní akce. Kapacita celého prostoru je 300 osob, sál lze propojit s venkovní letní terasou, která navyšuje kapacitu o dalších 200 míst.

Dále se zde nachází prodejna potravin COOP a vinotéka, kde můžete nakoupit například regionální produkty jako suvenýry z vašeho výletu.

Ještě stále přemýšlíte, kde strávit volné odpoledne, nebo si pochutnat na výborném jídle? Zastavte se v Centru Walzel po náročném dni v zaměstnání nebo po vyčerpávajícím putování za krásami Broumovska. Navštivte nově otevřené volnočasové a obchodní centrum v Meziměstí a vychutnejte si společně s přáteli či rodinou jeho pohostinnou atmosféru.

Kontakt:

Centrum Walzel
Dlouhá 138
549 81 Meziměstí
Česká republika
e-mail: info@walzlovka.cz
Facebook: https://www.facebook.com/walzlovka

Poslední aktualizace: 15.6.2015
Centrum Walzel - fabrika na zážitky na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat

Příspěvky z okolí Centrum Walzel - fabrika na zážitky

Polské Góry Suche z Meziměstí
Polské Góry Suche z Meziměstí
Trasa
Kdykoliv jsem v posledních letech stanul na Ruprechtickém Špičáku…
0.4km
více »
Meziměstí - železniční stanice
Meziměstí - železniční stanice
ŽST
Zastávka vlaku. Zde nebo v nejbližším okolí jsou k dispozici tyto služby…
0.4km
více »
Meziměstí - Ruprechtický Špičák - Starostín - Meziměstí
Meziměstí - Ruprechtický Špičák - Starostín - Meziměstí
Trasa
Z Meziměstí půjdeme po červené značce po málo frekventované silni…
0.5km
více »
Turistické rozcestí Meziměstí, u žst.
Turistické rozcestí Meziměstí, u žst.
Rozcestí
Turistické rozcestí je umístěno na okraji parku před meziměstským nádražím. Procházejí tudy tyto značené trasy: červená S směrem - Ruprechtice, Je…
0.5km
více »
Centrum Walzel v Meziměstí
Centrum Walzel v Meziměstí
Tipy a novinky
Centrum Walzel…
0.6km
více »
MEZIMĚSTÍ-NOVÉ SIEDLO-KOWALOVA-SOKOLOWSKO-VIŽŃOV-MEZIMĚSTÍ
MEZIMĚSTÍ-NOVÉ SIEDLO-KOWALOVA-SOKOLOWSKO-VIŽŃOV-MEZIMĚSTÍ
Trasa
PĚŠÍ VÝLET Z MEZIMĚSTÍ PŘES POLSKÉ NOVÉ SIEDLO KOWALOVA DO SOKOLOWSKA A…
0.8km
více »
Vižnov kostel sv. Anny
Vižnov kostel sv. Anny
Kostel
Stavbu kostela inicioval broumovský opat Otmar Zinke, který ji v roce 172…
1.4km
více »
Obrázky z Broumovska a Jan Nepomucký ve Vižnově u kostela sv. Anny
Obrázky z Broumovska a Jan Nepomucký ve Vižnově u kostela sv. Anny
Socha
Sv. Jan Nepomucký byl generální vikář pražského arcibiskupa, mučedník…
1.6km
více »
Vižňov - kostel sv. Anny a geopark
Vižňov - kostel sv. Anny a geopark
Tipy na výlet
Projíždíme Broumovskem a navštěvujeme kostely, které patří do Broumovské…
1.6km
více »
Obrázky z Broumovska a kostel sv. Anny ve Vižňově
Obrázky z Broumovska a kostel sv. Anny ve Vižňově
Kostel
Kostel sv. Anny ve Vižnově je další ze slavné „Broumovské skupiny…
1.7km
více »
Vižňov - Ruprechtický Špičák po nové značce a zpět
Vižňov - Ruprechtický Špičák po nové značce a zpět
Trasa
Začátkem července 2010 vyznačili členové KČT v Broumově žlutou značkou novou zajímavou trasu. Vede z Vižňova na hřeben Javořích hor do sedla pod H…
1.7km
více »
Turistické rozcestí Vižňov
Turistické rozcestí Vižňov
Rozcestí
Rozcestí najdeme v centru Vižňova pod kostelem. Prochází tudy modrá značka z Meziměstí na Ruprechtický Špičák a dále po hřebenu Javořích hor do Jan…
1.7km
více »
Vernéřovická lípa
Vernéřovická lípa
Památný strom
Tento památný strom roste ve Vernéřovicích těsně u plotu jednoho z domů. Za památný strom byla tato lípa velkolistá vyhlášena 26. 11. 1981 Okresním…
1.8km
více »
turistické rozcestí - Ruprechtice, žst
turistické rozcestí - Ruprechtice, žst
Rozcestí
Turistický rozcestník, který se nachází u železniční zastávky v…
2km
více »
Obrázky z Broumovska a kostel sv. Jakuba Většího v Ruprechticích
Obrázky z Broumovska a kostel sv. Jakuba Většího v Ruprechticích
Kostel
Kostel sv. Jakuba Většího v Ruprechticích je další ze slavné „Broumovské skupiny kostelů“, postavených na území broumovského…
2.1km
více »
Vernéřovice
Vernéřovice
Vesnice
Obec založená v 2 pol. 13. století Wernerem ,který přišel z Duryňska na p…
2.1km
více »
turistické rozcestí Ruprechtice - u kostela
turistické rozcestí Ruprechtice - u kostela
Rozcestí
Turistický rozcestník, který se nachází u kostela sv. Jakuba Většího,…
2.1km
více »
Obrázky z Broumovska a kostel sv. Michaela Archanděla ve Vernéřovicích
Obrázky z Broumovska a kostel sv. Michaela Archanděla ve Vernéřovicích
Kostel
  Kostel sv. Michaela Archanděla ve Vernéřovicích je další ze slavné „Broumovské skupiny kostelů“, postavených na území broumovského…
2.2km
více »
Ruprechtice - kostel sv. Jakuba Většího
Soutěž 1 bod
www.turistikaprozivot.cz
Ruprechtice - kostel sv. Jakuba Většího
Kostel
Ruprechtice se nachází na úpatí Javořích hor. Díky své poloze je obec ideálním východiskem k výletu na nejvyšší bod Javořích hor Ruprechtický Špičák…
2.2km
více »
Vernéřovice - kostel sv. Michaela archanděla
Vernéřovice - kostel sv. Michaela archanděla
Tipy na výlet
Když jsme se chystali na dovolenou na Broumovsko, věděli jsme, že chceme navštívit také obce, jejichž kostely patří do Broumovské sk…
2.2km
více »
zavřít reklamu