REKLAMA
Turisté | Inzerce | Fórum | Turistika

SPACÁKY A KARIMATKY

fórum je určeno všem a pokud máte zájem něco koupit nebo prodat, využíjet naši inzerci na stránce http://turiste.turistika.cz/inzerce/

SPACÁKY A KARIMATKY

Příspěvekod pilnas v pon 27. říj 2008 10:11:53

diskuze ke spacákům a karimatkám pro turistiku a cestování
pilnas

Re: SPACÁKY A KARIMATKY

Příspěvekod ziki1 v úte 07. dub 2009 14:25:38

Já musim říct, že teplej spacák je pro mě základ. I v létě na čundrech nebo fesťácích není nad to, si ráno hezky pospat vklidu, namísto toho aby se člověk ve 4 ráno probudil zimou a pak už pomalu oka nezamhouřil. Celý den je pak veselejší ;)
ziki1

Příspěvekod claricia v stř 08. dub 2009 14:43:51

Naprostý souhlas.. ;-)

Pořídila jsem si spacák od Condora (český výrobce), ve kterém mně, příšernému zmrzlíkovi, zatím nebyla nikdy zima... Doufám, že to tak zůstane i při všech následujících příležitostech. Condor můžu vřele doporučit - ceny mírné, výrobky perfektní a hlavně variabilní (délka spacáku, bavlněná vložka a tak). :-)
claricia

Příspěvekod Burle Václav v sob 09. led 2010 9:27:36

Žádný spacák, nejlepší spacák. Zahrajte si někdy na vandrovníka od Morávka. Vezměte si jenom celtu, oni tenkrát chodili s dekou, nebo jenom s kabátem. Zahrajte si na krajánka, který jde od mlýna k mlýnu, nebo na voraře, který se z Němec vrací po Vltavě, Sázavě k rodině. Takto můžete putovat jednoduše a nejkrásněji krajinou. Více na burle.blog.cz, když si tam kliknete potoky, říčky. Nebo Brdy, Doupov, Jince , Boletice. Má to ještě jednu obrovskou výhodu. Sice vám bude po ránu zima, ale budete žít v souladu s přírodou. Stále uslyšíte, ucítíte, co se kolem vás v lese, na pasece, u řeky, na louce děje. A vo tom to je. Je to lepší než vlézt do spacáku a probudit se na snídani, oběd aniž víte co se kolem vás dělo. Spacák má ještě jednu obrovskou nevýhodu. Nesmí vás navštívit tlupa divočáků. Příběh na burle.blog.cz.
Burle Václav

Příspěvekod Lenka Tulačka v úte 19. led 2010 19:51:59

Nedám dopustit na spací pytel z dutého vlákna Prima Tulák. Máte někdo ten samý nebo podobný? Je na léto jak dělaný ...
Lenka Tulačka

Příspěvekod justzaky v pon 01. úno 2010 12:23:11

Používám spacák od Husky s extrém -6 a nemůžu si ho vynachválit :o), nespím v mrazech a tohle je parádní řešení. Lehoučkej a parádně sbalitelnej. Jinak Prima spacáky chválí hodně lidí ;)
justzaky

Příspěvekod Hadrburg v pon 31. kvě 2010 21:50:58

A ke spacáku mohu vřele doporučit karimatku. Já sám mám vynikající zkušenosti se samonafukovací karimatkou Therm-a-Rest Pro lite Plus.

Naposledy oživil Anonymous v pon 31. kvě 2010 21:50:58
Hadrburg

Zpět na Vybavení na turistiku, kolo, boty, spacáky, batohy a další